Anasayfa
Mesajlar
Hesabım
Chat'e Katıl
HABER
Yerel

omü otobüs durağı nerede ?

omü otobüs durağı nerede ? Samsun Ondokuz Mayıs üniversitesi tıp fakültesi hastanesi ortopedi polikliniğine randevum vardı. Sabah erken saatlerde gittim muayene sonrası otobüse binmek için durak arıyordum. Hastane önüne durak konulmuş fakat durak araçtan geçilmiyor. Yol üzerine bir çok araç park etmiş gerçi otoparklar hep dolu ama otobüse binmek için yer yok. Şu şoför arkadaşlar otobüs durağına araç park etmek normal mi ? Tam önünde tabela var aracı durağa koymuşsunuz ayıptır insanlar otobüse binemiyor.

Yerel

Samsun cedit kaza

Samsun cedit kaza İlkadım ilçesi cedit kavşağı Samsun'da yaşayan herkes bilir. Kavşaktan yukarıya doğru ruh ve sinir hastalıkları hastanesine çıkmak isteyenler hava hafif yağmurlu iken çok dikkat edin araçlar kayıyor. Kendi aracımla çıkarken zorlandım tekerler sıfır olduğu halde yeri tutmuyor pati çekiyor bu nedenle o yokuşu fazla kullanmıyorum. Resimde görünen servis aracı aşağı iniyorum sanırım onunda lastikleri fren yapsada tutmadı bu rampaya dikkat edin.

Yerel

Samsun Atakent kavşak çalışması yol kapalı

Samsun Atakent kavşak çalışması yol kapalı. Aşırı trafik yoğunluğu olduğu için sanırım kavşakları kaldırıyorlar. Kavşaklar genişlemiş güzel olmuş fakat trafik ışıkları olmadığı için araçlar geçiş yaparken zorlanıyor şoförler kavga ediyor. Atakent Cağaloğlu civarında yaşayanlar Atakent içine ve anayola inmek isterse 18:00 19:00 saatleri arasında araç ile bu güzergahı kullanmaması daha uygun olur.  

Yerel

izmir

izmir Gabile Sohbet Chat odaları bedava üyelik ücretsiz üyeliksiz kameralı webcam görüntülü sesli web sitesi Gabile Gay chat sohbet webcam izmir gabile platformu artık ücretsiz bedava  web sitesi üzerinden bağlanılmaktadır. Türkiye Gabile Chat odaları yeni arkadaşlık sitesi dostluk kurmak isteyen yeni insanlarla cinsiyet ayırt etmeden yeni ortamlarda görüşmek isteyenlerin tek adresi  sizde giriş yapmak için ister laptop bilgisayar ister mobil cep telefonu üzerinden direk bağlana bilirsiniz. izmir Gabile Chat Sohbet ücretsiz bedava üyelik giriş yap kayıt ol Gay Arkadaşlık sitesi

Yerel

Sokağa çıkma yasağı Samsun Karıştı

sokağa çıkma yasağı sonrası Samsun halkı erzak almak için alışveriş merkezi , Market , fırın gibi temel ihtiyaçlarını tedarik etmek için dışarıya koştu. Sokakta kuyruk oluşturan Samsun halkı 2 gün sürelik ihtiyaçlarını aldımı ? Merak ediyoruz uzun süreli bir yasak geldiğinde halk ne yapacak nasıl önlemler alınacak ? 2 gün süre zarfında kimler sokağa çıkabilir ? Acil hastaların durumu ne olacak ? Evinden çıkamayan yaşlılara erzak kim getirecek ? 

Yerel

Polis Özel Harekat Ekibi Yunanistan Sınırında

Polis Özel Harekat Ekibi Edirne ve Yunanistan Sınırında konumlanacak gibi son dönemde yunanistan askerleri ve Halkı neredeyse soykırım yapar gibi canlı yayın kanalları ile sosyal medya hesaplarında elleri silahlı pozlar veriyor zaten giden mülteciler Yunanistanda kalmak istemiyor.